Om meg

Per Holger Andersen

Mitt navn er Per Holger Andersen og jeg spiller musikk som passer et voksent publikum.

Trekkspill og piano er hovedinstrumentene mine. Repertoaret består av viser og melodier som de fleste kjenner. Lager gjerne Repertoarer etter tema eller årstider.

Ved allsang lager jeg hefter med stor skrift, så alle kan være med å synge.

Litt bakgrunnshistorie

Fikk mitt første trekkspill da jeg var 4 år. Som 6- åring begynte jeg hos Karel Mathisen i Vestby, hvor jeg gikk i 8 år. Spilte i bryllup som 12-åring og etter det ble det duo, trio og danseband-orkester.

I dag tilbyr jeg allsang, underholdning og taffelmusikk for foreninger og institusjoner. Allsang er populært, spesielt på syke- og eldreinstitusjoner (eks. arrangementer under Spaserstokken), men også på personalarrangementer eller andre typer arrangementer. Som et eksempel gjorde jeg 56 konserter i februar 2019 for Akershus Musikkråd (alders- og sykehjem).

Jeg tar oppdrag som konferansier, toastmaster og som profesjonell julenisse, med eller uten instrument.

I tillegg kan jeg lede prosjekter i Musikkbasert miljøbehandling – med integrert musikk, sang og bevegelse. Utdannet gjennom NORD Universitet med Audun Myskja som fagansvarlig for opplæringsprogrammet.

Jeg kan også gjøre sommer og julekonserter sammen med min datter Anette. Hun er utdannet innen musikal, og har en Bacholor fra Lassalle College of Arts, Singapore. Hun arbeider i dag som sanger, skuespiller og sangpedagog. Les mer om Anette her.

Ønsker du/dere en duo, har jeg muligheten for å sette sammen flere alternativer. For eksempel trekkspill eller piano med sang, innslag med klarinett eller saxofon.

Jeg bor i Østfold, men er mobil, så mitt arbeidsområde er over hele Norge.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og du/dere treffer meg på:

  • Telefon 900 96 613
  • pholger@online.no